sreda, 26 juni 2019
Regionalni radio Srem

O nama

baner-new

Radio  „Srem“ je osnovan 1970. godine. Reč je o radio stanici sa legalno iskordinisanom regionalnom frekvencijom za oblast Srema. Radio Srem možete slušati na frekvencija od 102,7 MHz ili putem internet stream-a preko sajta www.radiosrem.rs.

Regionalni radio Srem ima odličan prijem u svim opštinama Srema, a nakon postavljavanja novog predajnika i šire (Mačva, Novi Sad, neki delovi Beograda…). Tokom 24 časa emitovanja, Regionalni radio Srem realizuje sopstveni program informativnog, zabavnog, kulturnog i obrazovnog karaktera. Muzička koncepcija radija se zasniva na isključivo kvalitetnoj zabavnoj muzici domaće i inostrane produkcije. Servisne informacije i ekonomsko propagandne poruke su sastavni deo programa.

Tradicija duga pet decenija garant je naše čvrste pozicije na medijskom nebu Srbije. Za sve te godine, kroz radio je prošlo na desetine mladih i vrednih ljudi. Neki su ostavili dubok trag, a nekima je to bila samo polazna tačka za dalje napredovanje. Više njih se oprobalo u govornom delu programa, kao voditelji i spikeri. Novinari u informativnoj redakciji oduvek su pratili sve oblasti društvenog, kulturnog i političkog života. Najnovije vesti iz privrede, zdravstva, školstva, kulture, poljoprivrede i sporta svakog dana su spakovane u informativnim emisijama. Cilj Regionalnog radija Srem je da se sve više oslanja na mlade, školovane ljude, s obzirom na činjenicu da mladi ljudi bolje poznaju nove tehnologije, i da su željni rada, izazova i dokazivanja.

Lista zadovoljnih klijenata podseća nas da se tržište svakodnevno menja, a i mi sa njim. Stoga, trudimo se da našim klijentima obezbedimo čvrstu i stabilnu poziciju proizvoda i usluga . Naša budućnost je naš zajednički rad i obostrano poverenje.
Nepristrasnost, objektivnost i vizija naše su prepoznatljive osobine među slušaocima i ostalim konzumentima naših usluga.
Programski sadržaj radija dizajniran je prema potrebama naših slušalaca, uz obilje kvalitetne muzike. Vedrim muzičkim bojama svakodnevno ulepšavamo ponekad sivu svakodnevicu.

Biraj i uživaj!

Regionalni radio Srem