petak, 19 april 2019
Regionalni radio Srem

Mitrovica po treći put u Ritmu Evrope

Mitrovica po treći put u Ritmu Evrope

U Sremskoj Mitrovici održana je audicija za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“. Na audiciju se prijavilo tridesetak Mitrovčanki, a najbolje će predstavljati Sremsku Mitrovicu na finalnom takmičenju. Podsetimo, Grad Sremska Mitrovica je do sada dva puta učestvovao u ovom takmičenju, a predstavnici lokalne samouprave se nadaju da će sada biti treća sreća.

Finalno takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ biće održano početkom juna u Vrnjačkoj banji, a Sremska Mitrovica će predstavljati Republiku Kipar.

Najveće dečije muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ ima tradiciju dugu već 10 godina i podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije. Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova i glasova žirija gradova učesnika. Grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada, a deca grada pobednika nagradno putovanje u zemlju koju su u živom televizijskom programu predstavljala. Nadamo se da će Mitrovčani sledeće godine otputovati na Kipar.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas