sreda, 26 juni 2019
Regionalni radio Srem

„Lidl“ stigao u Inđiju

„Lidl“ stigao u Inđiju

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova vrata svoje prodavnice u Inđiji, na adresi Kralja Petra I 22. Osim novootvorene prodavnice u ovoj opštini, prvi savremeni diskontni lanac od danas nudi jedinstveno iskustvo kupovine i u Vršcu, Jagodini i Kikindi. Pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i ovoga puta će dočekati potrošače, a Lidl je pripremio i atraktivne „slavljeničke“ cene u svim pomenutim prodavnicama. Dodatno, sve one koji posete neku od 23 Lidl prodavnice širom Srbije očekuju novine u asortimanu – visokokvalitetne drvene igračke koje su idealan praznični poklon za najmlađe.

„Nastavili smo da širimo mrežu prodavnica sa ciljem da budemo dostupni što većem broju potrošača, pa verujemo da i stanovnici Inđije dele našu radost i uzbuđenje, te da ćemo u kratkom periodu zaslužiti njihovo poverenje. Odužićemo im se za strpljenje i toplu dobrodošlicu kako najbolje umemo – nudeći im najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu“, istakla je ovom prilikom predstavnica Lidla Aleksandra Pindović, zahvalivši se potom lokalnim vlastima i poslovnim partnerima na uspešnoj saradnji.

Zamenica predsednika opštine Inđija Dragana Radinović poželela je dobrodošlicu kompaniji Lidl rekavši da je to dobra vest i veliko zadovoljstvo za građane ove opštine: „Značaj investicije kompanije Lidl pored sredstava uloženih u izgradnju i konkurencije na tržištu koja će stvoriti bolji odnos cene i kvaliteta proizvoda, ogleda se i u zapošljavanju više od 40 mladih ljudi sa teritorije naše opštine“, dodala je Radinović.

Za sve koji posete neku od 23 prodavnice, Lidl se u duhu praznika koji su pred nama, pobrinuo da za najmlađe obezbedi veliki izbor drvenih igračaka. Lidlove igračke su kreirane tako da bude istraživački duh kod dece, podstiču finu motoriku i logično razmišljanje kroz igru. Takođe, ove igračke su izuzetno izdržljive, napravljene su od drveta sa FSC sertifikatom iz održive sadnje i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, dok su plastični elementi ili metalni detalji pravljeni isključivo od materijala bez štetnih materija, što potvrđuje TÜV Rheinland sertifikat. Bojene su premazima sa lakovima bez rastvarača i bojama na vodenoj osnovi, tako da su bezbedne za decu.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas