sreda, 26 juni 2019
Regionalni radio Srem

Izmena saobraćaja za vreme trajanja Rumskog vašara

Izmena saobraćaja za vreme trajanja Rumskog vašara

JP Direkcija za izgradnju Rume obaveštava građane i privredne subjekte o preusmeravanju saobraćaja u toku vašara. Naime, u periodu  od  1. u mesecu  od 7 sati do 3.  u mesecu do 14 sati se ograničava saobraćaj postavljanjem vertikalnih zapreka, službenih lica i odgovarajuće signalizacije za preusmeravanje saobraćaja u Glavnoj ulici od raskrsnice sa Kraljevačkom do Privredničke ulice i u Privredničkoj ulici od Glavne ulice do Korparske ulice.

U periodu od  1. u mesecu  od 7 sati do 3. u mesecu  do 14 sati se ograničava saobraćaj postavljanjem vertikalnih zapreka, službenih lica i odgovarajuće signalizacije za preusmeravanje  saobraćaja u Radničkoj ulici od raskrsnice sa Glavnom ulicom do raskrsnice sa Korparskom  ulicom.

U periodu od 2.u  mesecu  od 7 sati  do 3. u mesecu  do 14 sati se ograničava saobraćaj postavljanjem  vertikalnih zapreka, službenih lica i odgovarajuće signalizacije za preusmeravanje  saobraćaja  u  Glavnoj ulici od raskrsnice sa Kraljevačkom ulicom odnosno Ulicom Augusta Šenoe do raskrsnice sa Radničkom ulicom.

U periodu od  2. u mesecu  od 7 sati  do 3.  u mesecu  do 14 sati se ograničava saobraćaj postavljanjem vertikalnih zapreka, službenih  lica  i odgovarajuće signalizacije za preusmeravanje saobraćaja  u Ulici  15. avgusta od raskrsnice sa Ulicom Augusta Šenoe do kraja naselja i u Ulici Knjaza Miloša od raskrsnice sa Glavnom ulicom do Ulice  15.avgusta i Jelenačkoj ulici od raskrsnice sa Glavnom ulicom do Ulice 15. avgusta.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas