sreda, 20 mart 2019
Regionalni radio Srem

Sremska Mitrovica: Izmena režima saobraćaja za vreme trajanja Srem folk festa

Za vreme trajanja Međunarodnog festivala Srem folk fest u Sremskoj Mitrovici, u periodu od 11. do 15. avgusta na snazi će biti izmenjen režim saobraćaja.
Za saobraćaj motornih vozila, u periodu od 19,30 do 23 časa, privremeno se zatvara Ulica Kralja Petra I, od Uprave za trezor do zgrade Policijske uprave; deo Zanatlijske ulice i Ulice Ribarska obala, deo Ulice Vuka Karadžića, Trg Svetog Stefana, Žitni trg i izlaz iz Šećer sokaka na Trg Svetog Stefana. Takođe, menja se jednosmerni režim saobraćaja u Ulici Svetla, tako što će saobraćaj biti dozvoljen u smeru od Puškinove ulice ka keju.
Građani se obaveštavaju da se i 17. avgusta menja režim saobraćaja zbog održavanja promocije latino muzike i plesa i koncerta SALSA Y PUNTO BEND-a. Za saobraćaj motornih vozila, u periodu od 20 do 22 časa, privremeno se zatvara deo Zanatlijske ulice i Ulice Ribarska obala; deo Ulice Vuka Karadžića, Trg Svetog Stefana, Žitni trg i izlaz iz Šećer sokaka na Trg Svetog Stefana. Takođe se menja jednosmerni režim saobraćaja u Ulici Svetla, tako što će saobraćaj biti dozvoljen u smeru od Puškinove ulice ka keju.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas