nedelja, 19 maj 2019
Regionalni radio Srem

JKP Vodovod Sremska Mitrovica: Radovi u centru grada

JKP Vodovod Sremska Mitrovica: Radovi u centru grada

U centru Sremske Mitrovice u toku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića. U okviru ovih radova radi se i obnova vodovodne mreže, kao i rekonstrukcija 15 kućnih priključaka, što će uz navedene radove obezbediti kvalitetniju isporuku vode do potrošača, sa znatno smanjenom mogućnošću kvarova.

– Planom je predviđeno da radovi traju 60 radnih dana, a JKP Vodovod će svoje aktivnosti organizovati u saradnji sa drugim izvođačima radova na ovoj lokaciji.S obzirom na višegodišnju praksu u ovakvim poslovima, nadamo se da će uz dobru usklađenost sa ostalim preduzećima i povoljne vremenske prilike, posao biti završen u zadatom roku. Sve neophodne pripreme su urađene kvalitetno, tako da ne očekujemo veće probleme – izjavio je Borislav Babić, v.d.direktora JKP Vodovod Sremska Mitrovica.

Za vreme trajanja radova, potrošači u ovom delu grada imaće povremene zastoje u vodosnabdevanju, a s obzirom na to da se mogu dogoditi neplanirane situacije, iz JKP Vodovod predlažu građanima da obezbede manje zalihe vode za osnovne životne potrebe. Ovakva situacija odnosi se na ulice Vuka Karadžića, Parobrodsku, Puškinovu, 28.marta, Svetlu, Solarski trg, Svetozara Miletića, Jevrema Vidića i Promenadu (od stadiona FK Srem do Svetle ulice).

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže finansiraju se sredstvima mitrovačkog Vodovoda.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas