nedelja, 24 mart 2019
Regionalni radio Srem

Inđija: Stigao novi kamion u „Komunalac“

Inđija: Stigao novi kamion u „Komunalac“

Inđijsko javno komunalno preduzeće „Komunalac“ nastavilo je sa obnovom mehanizacije – danas je stigao novo višenamensko vozilo koje će omogućiti efikasniji rad ovog preduzeća.

Da bez alata nema zanata – zna svaki pravi majstor, javno komunalno preduzeće Komunalac u nedostaku takozvanog svežeg kapitala – uzdavalo se u majstore u radionici, koji su se trudili da od babe naprave devojku i da mehanizacija funkcioniše, kako-tako.Međutim, uz podrško lokalne samouprave „Komunalac“ je stao na noge. Novi višenamenski kamion, koji će se koristiti za zimsku službu i uklanjanje divljih deponija je tek poslednja dopuna mehanizacije u ovom javnom preduzeću, jer je do sada nabavlejn i novi namenski traktor, kamion “fekalac” i druga pomoćna oprema.

Učešće opštine u obnovi je oko 30 miliona dinara i osnovni razlog ovih ulaganja da se izvrše data obećanja građanima – da će opštinske javne službe ispunjavati svoje zadatke na najefikasniji način.

Pored poslova čistoće, odvoženja smeća i zimske službe “Komunalac” upravlja pijačnim prostorom i grobljima, i organizacijom rada i poslovanja tržišno se orijentiše, kako bi građani dobili najviši standard ovih komunalnih usluga.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas