sreda, 16 januar 2019
Regionalni radio Srem

Sremska Mitrovica: Ekonomci pišu najbolje biznis planove

Sremska Mitrovica: Ekonomci pišu najbolje biznis planove

Drugu godinu za redom u Sremskoj Mitrovici organizovano je gradsko takmičenje srednjoškolaca u izradi biznis planova i veštinama njihovog prezentovanja. Učestvovalo je osam ekipa iz tri srednje škole u Sremskoj Mitrovici, a najbolji je bio tim „Sremac“ iz Ekonomske škole „9. maj“. Bojana Maricki, Nikolina Kovačević i Jelena Jovičić najbolje su predstavile svoj biznis plan i svoju poslovnu ideju.

Nacionalno preduzetničko takmičenje srednjoškolaca Srbije – NaPred organizovano je pod sloganom „Nauči preduzetništvo“, a namenjeno je srednjoškolcima koji žele da unaprede svoje kapacitete za samozapošljavanje, kroz direktno pokretanje sopstvenog posla, ili da unaprede znanja i veštine čime će povećati svoje šanse za zapošljavanje kod drugih poslodavaca.

Podršku ovom takmičenju dala je i Gradska uprava za obrazovanje, koja je zajedno sa Visokom školom za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i Razvojnom agencijom Srbije organizator gradskog takmičenja u izradi biznis planova i veštinama njihovog prezentovanja.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas