ponedeljak, 24 septembar 2018
Regionalni radio Srem

Ruma: Odličan početak sezone za ŽRK “Sloven“

Ruma: Odličan početak sezone za ŽRK “Sloven“

Rumske rukometašice zabeležile su prvu pobedu na startu nove sezone. One su u Rumi savladale ekipu Mokrina rezultatom 25:15 i pokazale  veliku borbenost protiv novajlija u ligi, ekipe Mokrina.

“Veoma sam zadovoljna našom današnjom igrom i ovakvim otvaranjem sezone! Čestitam devojkama jer su bile odlične, nastavljamo dalje u nove pobede”, rekla je posle utakmice za TV Frušku goru Jelena Škondrić, rukometašica ŽRK “Slovena” iz Rume.

Čestitke svojim saigračicama i želju da čitavu sezonu nastave ovako pobednički, uputila je i rukometašica ŽRK “Slovena”  Zorana Čavrić.

Rukovodstvo kluba kaže da je pobeda očekivana, iako u timu nije bilo četiri stalna člana.

“Ovo je prva utakmiva u sezoni i na početku meča je postojalo malo nervoze jer su nam neke od devojaka povređene a neke bolesne. Ipak, devojke koje su izašle na teren dale su sve od sebe i zasluženo pobedile, čestitam im na pobedi kao i gostujućoj ekipi na pruženom meču”, rekao je trener rumske ekipe, Dragan Vidović.

Tribine su bile poprilično ispunjene tako da podrška publike rumskim rukometašicama nije izostala. Sledeća utakmica igra se u Žablju.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas