subota, 23 juni 2018
Regionalni radio Srem

Inđija: Anketom do informacije o broju priključaka

Inđija: Anketom do informacije o broju priključaka

U dvonedeljnom izveštaju Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, koji se našao pred predstavnicima opštine Inđija na poslednjem sastanku Sistema 48, bilo je reči o vodovodnoj mreži u Čortanovcima. Vršilac dužnosti direktora „Vodovoda“ Dragoljub Trifunović kaže da će u toku ove nedelje biti izvršena još jedna analiza vode i ukoliko rezultat bude pozitivan, na česmama u Čortanovcima uskoro će poteći gradska voda.

Prema njihovim rečima, nakon poslednjih analiza, čije rezultate očekuju do kraja ove nedelje, krenuće sa priključenjem domaćinstava na mrežu. Međutim, priključcima će prethoditi anketa koju će rаdnici pomenutog preduzeća izvršiti od vrata do vrata kako bi sazbnali broj onih koji su zainteresovani.

U petak, 12. maja održan je i sastanak sa meštanima Čortanovaca na kojem su prisustvovali predstavnici „Vodovoda“ i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak. Cilj sastanka bio je da se meštani informišu o završetku radova na izgradnji vodovodne mreže, o priključcima, ceni ali i o ostalim pojedinostima koje su značajne za njih.

Projektom koji se tiče izgradnje vodovodne mreže u Čortanovcima predviđeno je ukupno 876 priključaka, mreža je duga oko 7,5 kilometara. Prema rečima predstavnika „Vodovoda“, priključak na vodovodnu mrežu u Čortanovcima koštaće oko 50 hiljada dinara, s tim što će biti omogućeno plaćanje u deset mesečnih rata.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas