petak, 25 maj 2018
Regionalni radio Srem

Inđija: Uspesi inđijske škole

Inđija: Uspesi inđijske škole

Učenici iz osnovne škole „Jovan Popović“ u Inđiji nižu uspeh za uspehom. Samo u poslednjih nekoliko nedelja u ovaj sremski grad, doneli su više od 50 diploma sa različitih takmičenja. Pored redovnih nastavnih aktivnosti, učenici iz „Popović“ škole aktivni su i na takmičenjima koja se odnose na vannastavne aktivnosti, pre svega, sportske.

Koliko je osnovna škola „Jovan Popović“ uspešna u svom radu, govore diplome koje su stigle sa različitih takmičenja. Milica Petrović , direktorica škole kaže da su više od 50 diploma „udomili“ u poslednjih nekoliko nedelja.

Kako i ne bi postizali uspehe na takmičenjima, kada učenici „Jovan Popović“ škole svakog dana rade u prijatnom okruženju za koje je zaslužan umetnički tim koji čine profesorica likovnog Jasmina Pešut i profesorica engleskog jezika Jelena Subotić.

Pored postavljanja saksijskog cveća, u toku je izrada takozvane „ekološke zavese“ od školjki i puževih kućica. Za sve ovo, pored zaposlenih u inđijskoj osnovnoj školi, zaslužna je i nekolicina roditelja, koji inzenzivno učestvuju u radu škole, kaže Petrović.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas