subota, 26 maj 2018
Regionalni radio Srem

Inđija: Obnova upisa u PU „Boško Buha“

Inđija: Obnova upisa u PU „Boško Buha“

U inđijskoj PU „Boško Buha“ počela je obnova upisa i trajaće do 24. aprila. Upis nove dece očekuje se nakon prvomajskih praznika. Predstavnici inđijskog vrtića, istakli su da je krajem prošle nedelje zаvršena i prva faza radova na dogradnji centralnog objekta u ulici Dušana Jerkovića i da će za koji dan početi radovi u okviru druge, poslednje faze radova. Obnova upisa odnosi se na decu od jedne do pet i po godina koja već borave u nekom od objekata PU „Boško Buha“ u Inđiji. Kako ističe Jelena Kresoja, vd direktora obnova upisa se vrši iz više razloga, a primarni su da bi se došlo do određenih podataka kao i da li će deca i dalje boraviti u istim objektima.

Nakon prvomajskih praznika počeće i upis nove dece, kaže Kresoja i dodaje da bi tada već mogli da prime decu sa liste čekanja u dograđeni deo centralnog objekta gde su nedavno završeni radovi predviđeni prvom fazom. Druga, ujedno i završna faza počeže uskoro kaže Kresoja i dodaje:

Podsetimo da PU „Boško Buha“ u Inđiji pohađa 1087 dece u celodnevnom boravku i još oko 400 u pripremnom. PU „Boško Buha“ ima ukupno osam objekata u gradu i selima i još devet izdvojenih grupa pri osnovnim školama.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas