sreda, 16 januar 2019
Regionalni radio Srem

Beška: Predavanja o bezbednosti u saobraćaju

Beška: Predavanja o bezbednosti u saobraćaju

Savet za bezbednost opštine Inđija održao je predavanje za poljoprivrednike, ovog puta u Beški. Paori su imali priliku da se upozanju sa situacijama koje se dešavaju u toku letnjih radova na poljima i kako ih izbeći. To je bila prilika da im se podele rotaciona svetla čiju nabavku je  Savet za bezbednost finansirao od naplaćenih saobraćajnih kazni.

Poljoprivrednici iz Beške mogli su da čuju kako da zaštite sebe, ali i ostale učesnike u saobraćaju tokom letnjih radova kada je njihovo kretanje traktorima najintenzivnije. Predavanja, kao i u svim ostalim inđijskim selima održali su predstavnici Saveta za bezbednost opštine Inđija i Policijske stanice u tom gradu. To je bila ujedno i prilika da se i poljoprivrednicima iz Beške podele rotaciona svetla, kao jedan vid poboljšanja bezbednosti u saobraćaju.

Predavanju u Beški prisustvovao je i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak koji je tom prilikom istakao da je cilj samog osnivanja Saveta da se poboljša bezbednost u saobraćaju a to se odnosi i na bezbednost dece i ostalih učesnika, ne samo vozača.

Gak je istakao da će Opština pomoći i u delu koji se odnosi na rekonstrukciju dela zgrade Policijske stanice u Inđiji.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas