utorak, 19 juni 2018
Regionalni radio Srem

Maradik: Predavanje za poljoprivrednike

Maradik: Predavanje za poljoprivrednike

Savet za bezbednost opštine Inđija, u saradnji sa Policijskom stanicom,  održao je predavanje za poljoprivrednike u Maradiku. Cilj predavanja bio je da se poljoprivrednici, pogotovo oni koji upravljaju traktorima, upoznaju sa zakonskim odredbama. Tom prilikom podeljena su im i rotaciona svetla za koja je sredstva obezbeila lokalna samouprava.

U sklopu svojih redovnih aktivnosti Savet za bezbednost opštine Inđija održao je predavanje, ovog puta poljoprivrednicima iz Maradika. Akcenat je stavljen na situacije u kojima se mogu naći svi oni paori koji u toku sezone radova na poljima upravljaju traktorima. Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ukazali su im i na greške koje se javljaju u određenim situacijama.

Opština Inđija ovom prilikom obezbedila je rotaciona svetla koja su podeljena poljoprivrednicima iz Maradika kao dodatna oprema, a sve u cilju bezbednijeg kretanja traktora u vreme sezonskih radova.

Kako su istakli predstavnici Saveta za bezbednost opštine Inđija, predavanje u Maradiku je samo jedna u nizu aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas