utorak, 24 april 2018
Regionalni radio Srem

Inđija: Prvenstvo Vojvodine za nade i mlađe kategorije

Inđija: Prvenstvo Vojvodine za nade i mlađe kategorije
Prvenstvo Vojvodine za nade i mlađe uzrasne kategorije pionira i poletaraca, koje su ujedno i kvalifikacija državno prvenstvo, proteklo je uspešno, a tehnički organizator Karate klub “Železničar“ iz Inđije bio je na visini zadatka,  uz svesrdnu podršku Opštine Inđija.
Takmičari “Želje“ tradicionalno masovni i uspešni. Prva mesta izborile su  katašice Elena Gajić i Maša Ninković u apsolutnom nivou, muški tim nada u sastavu: Luka Čubrilo, Mihailo Grubić i Ilija Pavlović. Pojedinačni prvak Vojvodine bio je Mihailo Grubić u kategoriji -47kg.
Druga mesta izborili su Anđela Marčetić u katama kod nada dok su Aleksa Lajbenšperger i Iskra Čubrilo bili srebrni kod poletaraca.
Treća mesta izborili su borci Luka Čubrilo u kategoriji -50kg i Ilija Pavlović u kategoriji -52kg kao i kataši Stefan Bjeljac i Filip Lazić.
Najbliži osvajanju medalje bio je Luka Mitrić 4. mesto dok Tamara Stanković, Vuk Malić, Jovana Mučibabić, Mateja Jajić, Vuk Spasić, Isidora Ivanović i Dušan Dobrica nidu uspeli da se domognu pobedničkog postolja.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas