ponedeljak, 24 juni 2019
Regionalni radio Srem

Humanitarni koncert poznatih pevača za malu Icu

Humanitarni koncert poznatih pevača za malu Icu

Poznati pevači Željko Vasić, Dado Glišić, Bojan Marović, Marina Tadić, Milena Ćeranić, Ćemo, Edita Aradinović, Snežana Nešić, Nemanja Stevanović, Igor Terzija i Nenad Ćeranić, pevaće u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, u sredu 24. aprila sa početkom u 20 časova. Oni će održati humanitarni koncert za pomoć Ivani Đorđević (6) iz Novih Banovaca, koja uskoro putuje na operaciju očiju u Sjedinjene Američke Države.

Cena ulaznice iznosi 500 dinara, a iste se mogu kupiti u Centru za kulturu u Staroj Pazovi i u Kulturno-poslovnom centru u Novoj Pazovi.

Podsećamo da je maloj Ivani za operaciju očiju u Bostonu potrebno 60 hiljada dolara, i da je zahvaljujući velikom broju humanitarnih koncerata koji su održani, sakupljeno 58 hiljada dolara.
Svi koji žele da pomognu Ivani, mogu to uraditi i uplatom novca na žiro račun, koji su njeni roditelji otvorili u Erste banci. Broj računa je: 340-31065720-79.
Više informacija o Ivani Đorđević i borbi njenih roditelja da joj omoguće povratak vida možete pročitati na facebook stranici „Pomoć za Icu“.

Sviđa vam se članak? Podelite ga!

O autoru

Kontaktirajte nas